Pogosta vprašanja

Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca (elektronsko sporočilo), me pokličete na telefonsko številko ali pustite sporočilo. 

Glede na zasedenost se vedno potrudim, da vam zagotovim termin čim prej, ko vam ustreza in se lahko uskladiva. 

Nudim dopoldanske in popoldanske, večerne termine.

Na prvem srečanju se spoznava in pogovoriva o vaših težavah in ciljih psihoterapije. Predstavim vam moj način dela in pristop. Čas nameniva tudi vsem vašim vprašanjem. Pogovoriva se o terminu, ko se bova lahko srečevala, frekvenci srečanj, načinu plačevanja in ceni terapije. Prva srečanja so namenjena temu, da vzpostaviva stik, da prisluhnem vaši zgodbi, da se bolje in podrobneje seznanim z vašimi težavami, vi pa izkusite moj način dela ter začutite, ali bi nadaljevali s procesom. 

Več o uvodnem srečanju in psihoterapiji

Po dogovoru izvajam tudi psihoterapijo preko spleta.

psihoterapija

Po izobrazbi sem doktorica medicine, zdravnica in psihoanalitična psihoterapevtka. Po končanem študiju medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani sem sekundariat in strokovni izpit opravljala v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana sem zaključila enoletni študij psihoterapevtske propedevtike in štiriletni specialistični študij psihoanalitične psihoterapije.

Redno obiskujem supervizijski proces.

Sem članica  Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov Slovenija (EZPPS), ki deluje pod okriljem Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP). Pri svojem delu spoštujem etični kodeks EZPPS.

Verjamem, da je pri delu psihoterapevta ključno tudi delo na sebi, zato je za menoj veliko let osebne izkušnje psihoanalitične psihoterapije.

Med študijem medicine in psihoterapije sem pridobila tudi veliko izkušenj na področju psihiatrije in psihosocialne pomoči. Za raziskovalno nalogo Življenjski slog in izgorelost pri študentih Univerze v Ljubljani sem prejela Prešernovo priznanje (Katedra za javno zdravje, Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani). V sklopu projekta V Odsevu Društva študentov medicine Slovenije na Medicinski fakulteti v Ljubljani sem sodelovala pri promociji mentalnega zdravja in destigmatizaciji duševnih motenj in izvajala izobraževalne delavnice Duševne motnje na slovenskih srednjih šolah in gimnazijah. Znanja iz interne medicine in psihiatrije ter otroške in mladostniške psihiatrije sem pridobivala na praksi v Hospital Universitario de Canarias v Španiji in Texas Medical Center v ZDA. Prostovoljno delo sem opravljala tudi v Centru za mentalno zdravje na Psihiatrični kliniki Ljubljana na Enoti za adolescentno psihiatrijo. Vrsto let sodelujem s Fakulteto za šport pri povezovanju športnih in zdravstvenih vsebin, kjer sem izvajala praktične delavnice za študente. Na tem področju sem soavtorica številnih publikacij, med drugim slovenskih Priporočil za telesno dejavnost nosečnic in univerzitetnega učbenika Aktivna nosečnica; zdrav življenjski slog v nosečnosti in po porodu.